SL: Premijera kola na Karađorđu, Humska čeka Zmajeve, Zvezda u Kruševcu

Izvor: B92, 04.Okt.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Premijera kola na "Karađorđu", Humska čeka "Zmajeve", Zvezda u Kruševcu

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, nakon evropskih podviga, predstojećeg vikenda nastavljaju borbu u Linglong Superligi Srbije.

U Humsku, za rođendanski vikend u nedelju stiže gradski rival Voždovac, dok aktuelni šampion Zvezda gostuje Napretku u Kruševcu.

Osokoljena trijumfom nad Olimpijakosom (3:1) u Ligi šampiona, ekipa Vladana Milojevića ide na gostovanje Napretku, koji je često znao da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaustavi crveno-bele, čak i u Beogradu.

Napredak je, uz Partizan i Čukarički, jedini tim sa pobedom nad Zvezdom u poslednje dve godine u Superligi, ali ove sezone bliži je dnu nego gornjem domu tabele.

S druge strane, Crvena zvezda želi pobedom da nastavi uspon u formi posle večitog derbija i mirno ode na reprezentativnu pauzu.

Iste želje ima Partizan i to na 74. rodjendanu na koji je "pozvan" Voždovac, samo tri dana od velike pobede u Kazahstanu protiv Astane (2:1) u Ligi Evrope.

Izranici Sava Miloševića su u naletu i nameravaju da nastave u istom ritmu pred odmor...

Lokalnim derbijem Vojvodine i subotičkog Spartaka u Novom Sadu večeras se otvara kolo, lider TSC gostuje Radniku u Surdulici, Radnički iz Niša u Šapcu "fenjerašu" Mačvi, dok Čukarički čeka Javor.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kruševac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.