SL - Minimalci Voždovca i Napretka, remi na Brdu

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2018, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - 'Minimalci' Voždovca i Napretka, remi na Brdu

Tri utakmice prvog kola Super lige Srbije odigrane su u subotnjem terminu od 20 časova.

Nova sezona u domaćem fudbalskom prvenstvu startovala je u petak, a već danas su na programu bile još tri utakmice prvog kola Super lige.

Dva meča odigrana su u prestonici, a jedan pod Bagdalom.

Mali gradski derbi na Banovom brdu završen je podelom bodova. Čukarički i Zemun odigrali su nerešeno 1:1 (1:0) >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u meču na kojem je pokazano devet žutih i jedan crveni karton!

Domaćin je poveo golom Samjuela Ovusua u 25. minutu, a bod Zemunu doneo je Veljko Simić pogotkom u 61. minutu. Teren je pre poslednjeg sudijskog zvižduka napustio Mateja Njamculović koji je u razmaku od dva minuta dobio dve javne opomene.

Na krovu TC "Stadion" Voždovac je ugostio OFK Bačku i slavio rezultatom 1:0 (1:0) golom Aleksandra Ješića.

Istim rezultatom Napredak je savladao Rad. Strelac pobedonosnog gola za Kruševljane bio je Aleksa Vukanović iz penala.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SL: Minimalci Napretka i Voždovca, remi na Brdu

Izvor: N1 televizija, 21.Jul.2018

Odigrana su tri meča prvog kola Superlige Srbije. Napredak i Voždovac ostvarili su minimalne trijumfe protiv Rada i Bačke, dok su na Banovom brdu u malom beogradskom derbiju Čukarički i Zemun odigrali nerešeno 1:1...Mečevi u Kruševcu i "Na krovu" bukvalno su imali gotovo identičan tok. Na oba...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.