Remi Čukaričkog, pobede Voždovca i Napretka

Izvor: RTS, 21.Jul.2018, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Čukaričkog, pobede Voždovca i Napretka

Fudbaleri Čukaričkog i Zemuna odigrali su nerešeno 1:1, dok su pobede od 1:0 zabeležili Napredak nad Radom i Voždovac nad Bačkom u okviru prvog kola Superlige Srbije.
Čukarički je na svom stadionu stekao prednost u 25. minutu igre, kada je Ovusu bio strelac.

U drugom poluvremenu Zemun uspeva da dođe do izjednačenja, golom Veljka Simića u 61. minutu.
Do kraja utakmice nisu viđeni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << golovi, ali jeste crveni karton koji je zaradio igrač Zemuna Njamčulović.Voždovac je na "krovu" došao do pobede nad Bačkom ranim golom Ješića u četvrtom minutu meča.
Istim rezultatom slavio je i Napredak nad Radom, a jedini strelac u tom meču bio je Vukanović sa bele tačke u sedmom minutu utakmice.
Prvo kolo Superlige Srbije u nedelju zatvaraju utakmicama Spartak – Mačva od 17.00, Radnik – Partizan od 19.00 i Radnički – Proleter od 20.00 časova. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SL - 'Minimalci' Voždovca i Napretka, remi na Brdu

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2018

Tri utakmice prvog kola Super lige Srbije odigrane su u subotnjem terminu od 20 časova...Nova sezona u domaćem fudbalskom prvenstvu startovala je u petak, a već danas su na programu bile još tri utakmice prvog kola Super lige...Dva meča odigrana su u prestonici, a jedan pod Bagdalom...Mali gradski...

Nastavak na Sportske.net...

Zemunu veliki bod na Brdu, Voždovac i Napredak slavili na otvaranju

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jul.2018

Zemun je osvojio veliki bod na Banovom brdu. Zahvaljujući golu Veljka Simića u 61. minutu ekipa iz Gornje Varoši je anulirala pogodak Samuela Ovousua iz sredine prvog dela igre, a potom uspela uspešno da odbrani svoju mrežu do kraja utakmice - 1:1 (1:0). Brđani su tako prekinuli prilično dugačak...

Nastavak na MozzartSport.com...

Voždovac startovao pobedom, remi Čukaričkog i Zemuna

Izvor: B92, 21.Jul.2018

Fudbaleri Čukaričkog odigrali su na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Zemuna, u utakmici prvog kola Superlige Srbije.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.