SL - Džoker Mudrinski u nadoknadi poslao Čuku na drugo mesto!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2018, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - Džoker Mudrinski u nadoknadi poslao Čuku na drugo mesto!

Derbi pripao domaćinu u okviru prve utakmice 12. kola Super lige.

U derbiju 12. kola domaće Super lige ekipa Čukaričkog je na Banovom brdu slavila protiv Vojvodine sa 1:0 golom Ognjena Mudrinskog u nadoknadi vremena.

Vojvodina je pretila preko Arsića koji je pogodio prečku nakon kornera, a na drugoj strani Bogosavac pogađa iz izgledne situacije okvir gola, pa je nakon prvih 45 minuta ostalo 0:0.

U drugom dosta zanimljivih akcija i šansi, Vojvodina >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je imala prvu preko Vinsenta, nakon dodavanja Đurića je pogodio prečku, a na drugoj strani pretio je Kajević.

Domaći dolaze do pobede u drugom minutu nadoknade.

Grešku je napravio Đurić koji je izgubio loptu, Bojić je dodao do Mudrinskog koji rešava izglednu situaciju sa Rockovim za veliku pobedu domaćina na ovom meču.

Gol pogledajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Krunić prezadovoljan, Okuka žali za šansama i greškom

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2018

Simo Krunić i Dragomir Okuka su sumirali svoje utiske nakon utakmice na Banovom brdu...Trener fudbalera Čukaričkog Simo Krunić rekao je da je prezadovoljan današnjom pobedom nad Vojvodinom u srpskom prvenstvu..."Prezadovoljni smo pobedom, bila je teška utakmica jer je Vojvodina dobra ekipa sa dobrim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.