SKROZ SE SKINULA: Snežana Borjan sasvim naga na krevetu! Internet PUKAO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 18:43

SKROZ SE SKINULA: Snežana Borjan sasvim naga na krevetu! Internet PUKAO (FOTO)

Nikad izazovnija.

Snežana Borjan, supruga kapitena Crvene zvezde Milana Borjana, koja već godinama važi za jednu od najatraktivnijih izabranica sportista i dama na javnoj sceni uopšte, svoje pratioce redovno obraduje novim slikama.

I Real i Barselona uspeli su da se primaknu Atletiku u borbi za titulu, pa će večerašnji (21.00) El klasiko u Madridu biti veoma važan - poraz je katastrofa za obe ekipe, remi nikome ne odgovara! Kvota na keca je 2,85, na dvojku 2,45, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Barselona.

Tako je ovoga puta izabranica čuvara mreže crveno-belih okačila na društvenim mrežama veoma provokativnu fotografiju, iz sobe, na kojoj leži obnažena na krevetu, preko nje je samo prekrivač.

Snežana Filipović je ispod fotke ostavila i poruku fanovima sledeće sadržine:

- Ne sanjajte svoj život, živite svoj san - napisala je Snežana Filipović ispod fotke.

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Posle ovakve objave možemo samo da se pitamo šta nam je sledeće spremila atraktivna Snežana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.