Izvor: HotSport.rs, 11.Dec.2016, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKIJANJE: Nova pobeda Šifrin, Nevena Ignjatović ostvarila rezultat karijere

Amerikanka Mikaela Šifrin zabeležila je novu pobedu u okviru Svetskog kupa, nakon što je bila najbolja i u Sestrijereu u Italiji. Naša Nevena Ignjatović stigla je do prvih bodova nakon 27. mesta.
Kakav dan za Nevenu Ignjatović! 
Srpska skijašica je ostvarila rezultat karijere u slalomu, nakon što je u Sestrijereu u prvoj vožnji zauzela 29. mesto, da bi u sledećoj napredovala dva mesta i sa pet sekundi i 30 stotinki zaostatka za pobednicom Šifrin zauzela 27. poziciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Što se pobednice tiče, Šifrinovoj je ovo bila 23. pobeda u karijeri, a treća od početka ove sezone. Druga je bila Veronika Velez Zuzulova iz Slovačke, dok je treće mesto zauzela Vendi Holdener iz Švajcarske.
Amerikanka je prva u generalnom plasmanu sa 300 bodova, ispred Zuzulove (210) i Holdener (200).
 
The post SKIJANJE: Nova pobeda Šifrin, Nevena Ignjatović ostvarila rezultat karijere appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Odlična trka Srpkinje: Neveni prvi bodovi u slalomu

Izvor: N1 televizija, 11.Dec.2016

Najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović osvojila je četiri boda u slalom trci Svetskog kupa voženoj u italijanskom Sestrijereu...Ignjatovićeva je osvojila 27. mesto u generalnom plasmanu i prvi put u karijeri i ovoj disciplini došla do bodova, što je svakako njen rezultat kasijere u slalomu...Srpkinja...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.