Odlična trka Srpkinje: Neveni prvi bodovi u slalomu

Izvor: N1 televizija, 11.Dec.2016, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlična trka Srpkinje: Neveni prvi bodovi u slalomu

Najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović osvojila je četiri boda u slalom trci Svetskog kupa voženoj u italijanskom Sestrijereu.

Ignjatovićeva je osvojila 27. mesto u generalnom plasmanu i prvi put u karijeri i ovoj disciplini došla do bodova, što je svakako njen rezultat kasijere u slalomu.

Srpkinja je posle prve vožnje bila 29, ali je u drugoj bila još sigurnija na stazi i popravila je plasman za dve pozicije sa 5 sekundi i 30 stotinki zaostatka za pobednicom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Mikaelom Šifrinom iz SAD.

Amerikanka je u obe vožnje dominirala i sa vremenom 1:37,80 minuta ostvarila je treću pobedu u sezoni, a 23. u karijeri.

Drugo mesto pripalo je Veroniki Velez Zuzulovoj iz Slovačke sa sekundom i devet stotinki zaostatka, dok je treća bila Švajcarkinja Vendi Holdener sa sekund i 29 zaostatka za pobednicom.

Šifinova je prva u generalnom plasmanu sa 498 bodova, prati je Lara Gut iz Švajcarske sa 393, a treća je trenutno Italijanka Sofija Gođija sa 347.

Amerikanka imao i maksimalnih 300 bodova u slalomu, ispred Zuzulove sa 210 i Holdener ove sa 200.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.