SKANDAL U NOVOM SADU – Delegat potvrdio udaranje Stamenkovića!

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2013, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U NOVOM SADU – Delegat potvrdio udaranje Stamenkovića!

Ljubiša Stamenković, trener Slobode Point, dobio je udarac u lice, posle utakmice sa Vojvodinom, potvrdio je juče u dopunskom izveštaju delegat utakmice Nenad Nikolić.
(FOTO: O. Ademovski)
Iako je šef struke Užičana demantovao da je napadnut na stadionu „Karađorđe” istina je izašla na videlo, a Vojvodina će snositi posledice zbog loše organizacije.
Stigao nam je dopunski izveštaj delegata Nikolića. Potvrdio je da je Ljubiša Stamenković >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << dobio udarac, kad se iz svlačionice posle utakmice vraćao na teren. Prišla su mu petorica–šestorica civila, a jedan od njih je udario trenera Slobode Point. Policija je već identifikovala vinovnika incidenta – prenosi Branislav Delić, komesar za takmičenje Jelen Super lige.
Slučaj će se naći i pred Disciplinskom komisijom FSS.
Prosledićemo predmet, disciplinski organ zatražiće, najverovatnije, dopunske izjave od svih aktera – najavio je Delić.
Ostala službena lica izjasnila su se da nisu videla incident.
Sudije nisu ništa videle, jer su već ušle u svlačionicu, dok su predstavnici klubova rekli da će kasnije napisati šta je bilo, ali nisu to učinili. U svakom slučaju, u restriktivan prostor, ušli su ljudi koji nisu zaposleni u Vojvodini, nisu službena lica, a jedan od njih je udario Stamenkovića.
Delegat je imao primedbu i na ponašanje trenera Slobode Point.
U dopunskom izveštaju Nikolić navodi da je Ljubiša Stamenković, više puta, upozoren zbog nesportskog ponašanja – zaključio je Branislav Delić.
ŽUTIĆ: IMA SPORNIH DETALJA
Vojvodina je stavila čak šest primedbi na račun dr Vladimira Nedeljkovića, četvrtog sudije na meču Vojvodina–Sloboda Point. Sudijska komisija uskoro će razmatrati i arbitražu na „Karađorđu”.
Na narednoj sednici donećemo odluku. Bilo je spornih detalja, ali ne bih da prejudiciram odluku – poruka je Đorđa Žutića, člana Sudijske komisije FSS.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Delegat potvrdio: Stamenković udaren u Novom Sadu!

Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2013

    Delegat utaikmice Vojvodina – Sloboda, Nenad Nikolić iz Lovćenca potvrdio je da je šef stručnog štaba Užičana, Ljubiša Stamenković, posle meča na Karađorđu, udaren pesnicom u – glavu! On je u dopunskom izveštaju dostavljenom u kancelariju Zajednice Super lige napisao šta se dešavalo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.