SKANDAL POTRESA EVROPU: Slavni fudbaler slao slike polnog organa koleginicama, a oženjen je MISICOM! Ovo je nesrećna supruga - PRELEPA JE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 19:55

SKANDAL POTRESA EVROPU: Slavni fudbaler slao slike polnog organa koleginicama, a oženjen je MISICOM! Ovo je nesrećna supruga - PRELEPA JE (FOTO)

Gospođa Overmars retko kada se pojavljuje u javnosti, osim kao pratnja svog izabranika.

Poslednjih dana svet potresa nezapamćeni skandal u čijem je centru bivši reprezentativac Holandije, Mark Overmars. On više nije sportski direktor Ajaksa, a ostavku je podneo nakon što se u javnosti pojavila priča o uznemiravanja žena u tom klubu.

Nakon što je ova priča ugledala svetlost dana, tamošnji "NRC" je izneo nove detalje. Pomenuti list je razgovarao sa čak 11 radnica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje nisu žele da se otkrije identitet iz straha da će izgubiti posao, te da su one otkrile grozote koje su proživljavale.

Došlo se do saznanja da je Overmars iz toaleta kluba slao fotografije polnog organa, a da je uznemiravanje počelo još ranije komentarima na račun oblačenja i fizičkog izgleda i da je iz dana u dan postajalo sve ozbiljnije.

Fudbalski svet dodatno je šokirala činjenica što se u centru skandala našao upravo Overmars koji je godinama unazad važio za uzornog porodičnog čoveka.

Tokom čitave igračke karijere voleo je jednu ženu, suprugu Šantal sa kojom je dugogodišnju vezu krunisao brakom 2013. godine.

Atraktivna gospođa Overmars na sebe je pažnju privukla još pre nego što je upoznala slavnog fudbalera. Pre dvadeset godina ona je bila proglašena za Mis Holandije i njena lepota nikako nije mogla da prođe neprimećeno.

U narednim danima, očekuje se da se klupko skandala koji potresa Holandiju i Ajaks polako odmota, a videćemo hoće li se i sama Šantal oglasiti povodom svega ili će se držati po strani.

A vreme će pokazati kakav će epilog imati ova bomba koja je i te kako uzdrmala svetski sport.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.