MANIJAK! Otkriveni detalji SKANDALA u Ajaksu, Overmars slao koleginicama slike polnog organa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 09:45

MANIJAK! Otkriveni detalji SKANDALA u Ajaksu, Overmars slao koleginicama slike polnog organa (FOTO)

Momentalni otkaz.

Kao bomba odjeknula je vest da je Mark Overmars smenjen sa funkcije sportskog direktora u Ajaksu.U šturom saopštenju kluba iz Amsterdama kao razlog se navodi neprofesionalno ponašanja legendarnog fudbalera. Tek kasnije se saznalo da je koleginicama u klubu slao neprikladne poruke i zbog toga je dao otkaz.

Sada su se u javnosti pojavili novi detalji i kako stvari stoje mogla bi da bude podneta tužba i da se sve ovo reši sudskim putem. Posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle pisanja tamošnjih medija.

- Overmars je pojedinim koleginicama slao poruke sa pitanjem 'šta nose na sebi', a ponekad je išao još dalje, kao ovog puta. Poslao je sliku svog polnog organa. Ta žena nije bila prva, a ni poslednja koja je dobila tu fotografiju - navodi se u tekstu holandskog portala "NRC".

'Ashamed' Marc Overmars quits Ajax in disgrace after admitting sen'inappropriate messages' to female colleagues, ending his 10 years as director of football and leaving Edwin van der Sar 'appalled'

via https://t.co/tRYG0AuBDk https://t.co/JDeTsHKjsQ

— 𝔸𝕝-𝕙𝕒𝕛𝕚 𝕀𝕤𝕞𝕒𝕚𝕝 (@Alfaenshe) February 8, 2022

Isti portal je otkrio još šokantnih detalja o Overmarsu, doskorašnjem direktoru fudbala "kopljanika". On je na toj funkciji bio od leta 2012. godine.

📸 Dit is de cover van de nieuwe VI

⚪️🔴⚪️ Bom onder Ajax: de onverwachte diepe val van Marc Overmars

✨ Een dossier over talenten, met aandacht voor Mo Ihattaren, talentherkenning en het jongensboek van Denso Kasius

➡️ Word nu lid via https://t.co/knSjVpLz9Z pic.twitter.com/NXV02lbvyh

— Voetbal International (@VI_nl) February 8, 2022

- Pisali smo o tome još u decembru, razgovarali smo sa 11 zaposlenih i bivših zaposlenih u Ajaksu koji žele da ostanu anonimni. Žene se plaše da izađu u javnost i da kažu nešto protiv najuspešnijeg sportskog kolektiva u Holandiji. Mi smo imali uvid u razgovore na 'WhatsApp' aplikaciji i videli smo poruke i fotografije koje imaju direktne konotacije sa seksualnim sugestijama. Čak i one žene koje su se žalile su ignorisane od strane ljudi u vrhu kluba - piše u tekstu.

Zbog svega što se dogodilo se oglasio i generalni menadžer kluba, još jedan legendarni igrač, Edvin van der Sar.

- Bezbedno radno okruženje je veoma važno za sve nas u Ajaksu. Obratićemo mnogo više pažnje na ovakve stvari u budućnost -, poručio je bivši golman Ajaksa, Juvenusa, Fulama i Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SKANDAL POTRESA EVROPU: Slavni fudbaler slao slike polnog organa koleginicama, a oženjen je MISICOM! Ovo je nesrećna supruga - PRELEPA JE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022

Gospođa Overmars retko kada se pojavljuje u javnosti, osim kao pratnja svog izabranika...Poslednjih dana svet potresa nezapamćeni skandal u čijem je centru bivši reprezentativac Holandije, Mark Overmars. On više nije sportski direktor Ajaksa, a ostavku je podneo nakon što se u javnosti pojavila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.