SKAKAČ ILI FUDBALER: Hrabrog Benzemu očekuje žestoka kazna (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Jan.2015, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKAKAČ ILI FUDBALER: Hrabrog Benzemu očekuje žestoka kazna (FOTO)

Opšte je poznato da je fudbalerima izričito zabranjeno da se bave ekstremnim sportovima zbog većeg rizika od povreda, a kud ćete ekstremnije od skakanja padobranom iz aviona.

Upravo to je tokom novogodišnjih praznika koje je iskoristio da se odmori u Dubaiju uradio napadač madridskog Reala Karim Benzema, a to kao da mu nije bilo dovoljno pa je i fotografiju skoksa okačio na internet.

Nema sumnje da će Francuz zbog svog nepromišljenog poteza biti kažnjen od strane „kraljevskog kluba“, a ta kazna će sasvim sigurno biti toliko rigorozna da mu više nikada neće pasti na pamet ni da stane na primer na klizaljke za led.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.