SJAJNA VEST NA MARAKANI: Ivanić NEGATIVAN na koronu, ali OVO se neće SVIDETI Delijama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 20:56

SJAJNA VEST NA MARAKANI: Ivanić NEGATIVAN na koronu, ali OVO se neće SVIDETI Delijama!

Vezista crveno-belih se vraća na teren.

Videlo se u 163. Večitom derbiju koliko Mirko Ivanić nedostaje Crvenoj zvezdi. Vezista srpskog šampiona imao je pozitivan nalaz PCR testa, kao i reprezentativac Gabona Gelor Kanga.

Dva dana posle remija u Humskoj, trenera crveno-belih Dejana Stankovića sačekala je lepa vest.

Naime, Mirko Ivanić je na današnjem testiranju dobio negativan nalaz na virus COVID-19, ali i pored toga što bi njegovo prisustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << značilo kompletnom timu, bivši kapiten Vojvodine neće putovati na megdan Hofenhajmu.

Procena je da ne bi mogao da pruži maksimum, obzirom da nije trenirao prethodnih 10 dana, odnosno, od momenta kada je dobio prve simptome korona virusa.

Ivanićev povratak na teren očekuje se u nedelju protiv Javora, kako bi u punom trenažnom procesu dočekao duel sa Slovan Liberecom u drugoj rundi Lige Evrope.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.