SJAJNA VEST: Fudbaler Bordoa nije više u komi

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 18:40

SJAJNA VEST: Fudbaler Bordoa nije više u komi

Povredio se na meču protiv Gengana.

Fudbaler Bordoa Albert Elis probudio se iz indukovane kome, saopštila je porodica reprezentativca Hondurasa, prenosi "Rojters".

Elis (28) je bio u indukovanoj komi posle povrede glave koju je zadobio pre pet dana na utakmici 26. kola francuske druge lige protiv Gengana (1:0).

On se 40 sekundi nakon početka meča sudario sa fudbalerom Gengana Donatjenom Gomisom. Reprezentativcu Hondurasa je ukazana lekarska pomoć na terenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre nego što je odvezen u bolnicu gde je podvrgnut operaciji u subotu uveče.

„Srećni smo, jer javnosti možemo da saopštimo ohrabrujuće vesti. Albert je budan i čini se da se postepeno i dobro oporavlja. Međutim, bićemo oprezni što se tiče njegovog oporavka“, saopštila je porodica fudbalera Bordoa.

Elis je član Bordoa od 2021. godine. On je pre toga igrao za Olimpiju iz Hondurasa, Monterej, Hjuston, Boavistu i Brest.

Za reprezentaciju Hondurasa odigrao je 60 utakmica i postigao je 13 golova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.