Izvor: HotSport.rs, 01.Jul.2016, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SITI DOBIO VELIKO POJAČANJE: Nolito potpisao, raduje se saradnji sa Gvardiolom

Tim koji će od sledeće sezone predvoditi Pep Gvardiola od danas je jači za španskog reprezentativca, dosadašnjeg fudbalera Selte iz Viga.

Mančester siti doveo je treće pojačanje za sledeću sezonu. Posle Arona Muja iz Melburn sitija i Ilkaja Gundogana iz Borusije iz Dortmunda, na Etihad je stigao i Nolito, reprezentativac Španije koji je za ‘furiju’ odigrao sva četiri meča na EP u Francuskoj.
Dosadašnji fudbaler Selte potpisao je ugovor na četiri godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a kako je sam istakao, raduje se saradnji sa Pepom Gvardiolom.
– Mislim da je Pep Gvardiola jedan od najboljih trenera na svetu. Zna mnogo o fudbalu, pomoći će mi da napredujem i siguran sam da će iz mene izvući najbolje.
– Uradiću sve što trener bude tražio i pokušaću da ponovim dobru formu koju sam prikazivao u prethodnim klubovima. Igraću kao što uvek igram i nadam se da ću pomoći Mančester sitiju da pobeđuje – izjavio je Nolito.
Nolito je u karijeri igrao i za Granadu, Barselonu i Benfiku, a u Selti je u prethodne tri godine na 103 odigranih utakmica postigao 39 pogodaka.
The post SITI DOBIO VELIKO POJAČANJE: Nolito potpisao, raduje se saradnji sa Gvardiolom appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Radna akcija na "Etihadu" - Umivanje stadiona zbog promene grba (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2016

Prvog dana jula Mančester Siti je krenuo sa "umivanjem" stadiona i klupskih prostorija usled već najavljene promene klupskog grba...Fudbalski klub Mančester Siti u četvrtak je obavio zvaničnu promociju novog grba koji je danas dobio svoja počasna mesta na stadionu "Etihad"...Grb sa orlom je otišao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.