ŠIROOKOO: Gvardiola LUDUJE na proslavi titule - pripalio tompus i zapevao veliki hit (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 14:21

ŠIROOKOO: Gvardiola LUDUJE na proslavi titule - pripalio tompus i zapevao veliki hit (VIDEO)

U ovakvom izdanju ga retko viđamo.

Ekipa Mančester sitija je i zvanično osvojila englesku Premijer ligu. Takođe ih očekuje i finale Lige šampiona, istog onog takmičenja iz kojeg su umalo izbačeni presudom suda zbog, kako se tada navodilo "finansijskog fer pleja". Čak i uprkos tome, Pep Gvardiola nije želeo da napusti klupu Građana što mu se vrlo brzo i isplatilo. Navikli smo da katalonca gledamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u raznim "ozbiljnim" izdanjima ali došlo je vreme i kada može da se opusti ali i zapeva. Priznaćete Gvardiola se u takvom izdanju jako retko viđa.

Jedan video sa klupske zabave postao je hit na društvenim mrežama. Na njemu Gvardiola puši tompus, deluje kao da je malo i popio, a potom je zapevao čuveni hit grupe "Oejzis" - "Don’t look back in anger".

U pitanju je pesma koja je snimljena još davne 1995. godine, a koja je i danas jedna od najpopularnijih pesama u Engleskoj.

Ever wanted to hear Pep Guardiola sing ‘Don’t Look Back in Anger’ by Oasis while puffing on a cigar? Well, enjoy. 🤣

Incredible stuff. 🎵

pic.twitter.com/TzvsXWNibZ

— SPORTbible (@sportbible) May 17, 2021

Inače, "Oejzis” je bend dvojice braće Lijama i Noela Galagera, koji su veliki navijači Mančester sitija i koji to ne kriju.

Partizan danas (18.05) u poslednjem kolu Superlige gostuje Mladosti u Lučanima, u meču koji nema takmičarski značaj, ali je za crno-bele važan jer predstavlja generalnu probu za finale Kupa protiv Zvezde. Kvota na dvojku je 1,25, a na kombinazziju 2&3+ 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mladost Lučani - Partizan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.