SILOVANA POZNATA SPORTISTKINJA: Nisam mogla da se ODUPREM! Više njih je NASRNULO na mene! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2018, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SILOVANA POZNATA SPORTISTKINJA: Nisam mogla da se ODUPREM! Više njih je NASRNULO na mene! (FOTO)

Šokantna ispovest.

Iako je napunila tek 24 godine, MMA takmičarka Pejdž Vanzant iza sebe ima traumatičnu životnu uspomenu. Ova sportistkinja prošla je psihičku i fizičku golgotu pre tačno deceniju, kada je u srednjoj školi bila silovana i drogirana, od strane svojih vršnjaka.

HAOS U ATLANTI: Pucano na Mejvederovu ekipu, ima i ranjenih (FOTO)

KAKAV KRETEN: Kladio se na pobedu Sitija, a uložio ŽENU! Sve je IZGUBIO (FOTO)

BOOK TOUR DAY! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << My book is officially out! Check the link in my bio to get your copy!!!:) First stop for me today THE CHEW!!!

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzantufc) on Apr 10, 2018 at 8:33am PDT

🖤

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzantufc) on Apr 4, 2018 at 3:01pm PDT

It was amazing London. ❤️

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzantufc) on Mar 17, 2018 at 5:02pm PDT

NJIHOVA LJUBAV IH POKREĆE: Jelena daje neizmernu podršku Novaku (FOTO)

Potresna dešavanja koja su je dugo pratila, Pejdž je rešila da obelodani u javnost. Zato je gospođica Vanzant napisala autobiografiju u knjizi, koja će u skorije vreme ugledati svetlost dana. Amerikanka je u ovom delu navela sve šokantne detalje, kroz koje je prošla tada kao četrnaestogodišnjakinja, ali ih sigurno nikad neće zaboraviti.

- Napili su me i drogirali, a ja sam pokušala da se odbranim od njihovih daljih napada, ali nisam uspela... Bila sam svega svesna, no kao da mi je telo bilo mrtvo. Ostala sam zacementirana za tlo i nisam mogla da se oduprem - kaže  u knjizi Pejdž Vanzant, evocirajući početak traumatičnih dešavanja.

TVRDI DA NJENA GUZA DONOSI SREĆU: Kad vatrena brineta ispozira u dresu njihovog kluba – ODMAH im cvetaju ruže (FOTO)

Tu se nisu završili njeni problemi. Naprotiv, pravi pakao je ubrzo nastao. Kako to ide u tinejdžerskim danima, kroz školu se "prosula" priča da je Pejdž želela da ima seks, pa su je svi posmatrali kao "laku robu". Situacija se izmakla kontroli u tolikoj meri da je MMA takmičarka bila prinuđena da promeni i tadašnje prezime Slaton, budući da su prva četiri slova u njemu značila "drolja" (na engleskom "slat").

- Bilo je slučajeva kada sam pred kućom pronalazila prezervative obešene o drvo, visili su kao božićni ukrasi... To zlostavljanje mi je bilo najgore što se desilo i jedan je od razloga što sam odlučila da napišem knjigu. Preživljavala sam pakao u tim trenucima - navela je Pejdž Vanzant u emotivnoj ispovesti.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.