Izvor: HotSport.rs, 11.Jan.2015, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A: Toti doneo Romi remi u rimskom derbiju, trijumf Mihine Sampdorije (VIDEO)

Nedeljne mečeve 18. kola Serije A obeležili su remi Rome i Lacija, kao i trijumf Sampdorije našeg Siniše Mihajlovića nad Empolijem.

U velikom rimskom derbiju Roma i Lacio podelili su bodove rezultatom 2:2, iako su ‘nebesko plavi’ imali prednost od dva gola.  Stefano Mura i Felipe Anderson doneli su 2:0 Laciju. Kakav je majstor fudbala princ Rima još jednom je pokazao sa dva gola u derbiju. Frančesko Toti je svom timu doneo bod.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<



Posle niza od tri poraza, do bodova je došla Sampdorija. Minimalnom pobedom nad Empolijem kod kuće (1:0) tim Siniše Mihajlovića se vratio na pobednički put.
Prava goleada viđena je u Firenci. Domaća Fiorentina je sa 4:3 pobedila Palermo, dok je Verona bila sigurna protiv Parme sa 3:1.
Kjevo je do remija od 1:1 na gostovanju Atalanti stigao samom u finišu susreta, a Kaljari je sa 2:1 pobedio Ćezenu.
Serija A, 18. kolo
nedelja, 11. januar
Inter – Đenoa 3:1
Atalanta – Kjevo 1:1
Kaljari – Ćezena 2:1
Fiorentina – Palermo 4:3
Verona – Parma 3:1
Roma – Lacio 2:2
Samprodija – Empoli 1:0
Napoli – Juventus 20.45
subota, 10. januar:
Sasuolo – Udineze 1:1
Torino – Milan 1:1
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Derbi dela Kapitale: Toti je gazda Rima, Lacio ispustio pobedu!

Izvor: Blic, 11.Jan.2015

Rim je u nedelju bio fudbalski centar, a bitka za "večni grad" bila je žestoka: Lacio je ispustio dva gola prednosti, a Roma je do boda u 18. kolu Serije A došla zahvaljujući neponovljivom kapitenu i dvostrukom strelcu Frančesku Totiju - 2:2. Siniša Mihajlović radovao se minimalnom trijumfu Sampdorije...

Nastavak na Blic...

Uzbudljiv remi u derbiju Rima, Sampdorija drži korak!

Izvor: Press, 11.Jan.2015

Fudbaleri Lacija i Rome odigrali su veoma zanimljiv i neizvestan meč derbija Rima, u kojem nije bilo pobednika 2:2 (2:0) u 18. kolu italijanske Serije A. . Posle prvog poluvremena 142. "Derbi dela Kapitale" činilo se da će...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.