Sasuolo-Udineze i Torino-Milan 1:1

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2015, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sasuolo-Udineze i Torino-Milan 1:1

Fudbaleri Sasuola i Udinezea igrali su večeras nerešeno 1:1, u prvoj utakmici 18. kola italijanske serije A.

Domaći tim zaustavljen je posle serije dobrih rezultata u nastojanju da se probije u gornji deo tabele, dok Udineze ponovo nije zabeležio pobedu i ostao je na 11. poziciji sa bodom zaostatka za večerašnjim protivnikom.

Sasuolo - Udineze 1:1 (Zaza 15 - Tereo 26)

Remi Torina i Milana

Fudbaleri Torina i Milana odigrali su večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nerešeno 1:1 u 18. kolu Serije A.

Milan je poveo golom Žeremija Meneza iz jedanaesterca u trećem minutu i tu prednost je čuvao sve do 81. minuta kada je izjednačenje i bod Torinu doneo Kamil Glik.

Posle 18 odigranih utakmica Milan je sedmi na tabeli Serije A sa 26 bodova, dok je Torino na 13. poziciji sa 19 bodova.

Sutra se sastaju Inter - Đenova, Roma - Lacio, Atalanta - Kjevo, Kaljari - Ćezena, Fiorentina - Palermo, Sampdorija - Empoli, Verona - Parma i Napoli - Juventus.

Tabela: Juventus 40 bodova, Roma 39, Lacio i Napoli po 30, Đenova i Sampdorija po 27, Milan 26, Palermo po 25, itd.

Mihajlović: Da ispravimo izgubljeno protiv Lacija

Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je danas da je njegova ekipa protiv Lacija odigrala najgori meč od početka sezone i istakao da će pokušati da poprave utisak protiv Empolija.

Sampdorija je u ponedeljak izgubila sa 3:0 od Lacija, a u 18. kolu Serije A dočekuje Empoli.

"Sutra moramo da nadoknadimo ono što smo izgubili protiv Lacija. Igrači znaju šta očekujem od njih. Ta utakmica je bez ikakve sumnje bila naša najgora ove sezone. Sve što smo uradili je bilo pogrešno", rekao je Mihajlović za italijanske medije.

Meč između Sampdorije i Empolija igra se sutra od 15.00.

"Empoli je jedna od ekipa koja igra najbolji fudbal u Italiji, želim da pohvalim trenera Mauricija Sarija za njegov rad", dodao je Mihajlović.

Ekipa Siniše Mihajlovića je trenutno šesta na tabeli Serije A sa 27 bodova, dok je Empoli na 13. mestu sa 18 osvojenih bodova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija A: Sasuolo u seriji bez poraza, Udineze bez trijumfa

Izvor: Sportal.rs, 10.Jan.2015

Fudbaleri Sasuola i Udinezea odigrali su nerešeno - 1:1, u prvoj utakmici 18. kola Serije A. Sasuolo je poveo u 15. minutu golom Simonea Zaze, a izjednačenje Udinezeu doneo je u 26. minutu Siril Tero...Posle 18 odigranih utakmica Sasuolo, koji je tri uzastopna meča bez poraza, nalazi se 10. mestu...

Nastavak na Sportal.rs...

Milan ispustio pobedu u Torinu

Izvor: Press, 11.Jan.2015, 01:13

Fudbaleri Torina i Milana igrali su večeras nerešeno 1:1, utakmici 18. kola italijanske Serije A. . Tim Pipa Inzagija bio je na korak od pobede, kojom bi, barem privremeno, preuzeo peto mesto na tabeli, ali je presudilo isključenje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.