SERIJA A: Milan u DERBIJU juri mesto koje vodi u Ligi šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 10:47

SERIJA A: Milan u DERBIJU juri mesto koje vodi u Ligi šampiona

Meč 33. kola.

Derbi meč 33. kola italijanske Serije A igra se večeras od 20 i 45. Lacio u Rimu dočekuje Milan, a meč je izuzetno bitan za oba tima kada je u pitanju borba za plasman u Evropu.

Da bi došao do Lige šampiona, Lacio mora da pobeđuje do kraja Serije A, prvo večeras (20.45) kada mu u goste dolazi Milan. I Rosoneri imaju takmičarskih motiva, a kvota na keca u Mozzartu je najveća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svetu – 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lacio – Milan.

Niz od pet vezanih pobeda Lacijala u Seriji A, prekinut je u prošlom kolu u Napulju. Potučeni su do nogu pod Vezuvom, rezultat je bio 5:2. Ćiro Imobile i Sergej Milinković-Savić su u finišu donekle upristojili poraz, inače im se smešila katastrofa. U svakom slučaju, duel sa Milanom ne dolazi baš u idelan čas. Lacio će imati imperativ pobede ukoliko želi da ostane u trci za Ligu šampiona. Trenutno zaostaje osam bodova za "rosonerima“ koji su pali na četvrto mesto, pošto su Atalanta i Juventus odigrali svoje mečeve 33. kola.

Milan je napravio ozbiljan kiks na poslednjoj utakmici. Dozvolio je Sasuolu preokret na "San Siru" i ostao bez bodova (1:2). Najviše je od tog poraza profitirala Atalanta, koja ga je nakon pobede protiv Bolonje prestigla, dok se Juventus zahvaljujući bodu u Firenci poravnao sa Milanom, ali je u prednosti zbog međusobnog skora.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpka atletičarka Ivana Španović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSNOVANA KUĆA SLAVNIH PREMIJER LIGE: Francuz i Englez prvi članovi

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021

Uskoro nova primanja...Bivši engleski i francuski fudbaler Alan Širer i Tjeri Anri postali su prvi igrači koji su primljeni u Kuću slavnih Premijer lige...Da bi bili nominovani, igrači moraju biti penzionisani do 1. avgusta 2020, preneo je Skaj sport. Kuća slavnih najveća je pojedinačna počast...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Korea srušio Milan, krkljanac za Ligu šampiona

Izvor: N1 televizija, 26.Apr.2021

U derbiju 33. kola Serije A Lacio je u Rimu savladao Milan 3:0 i na taj način potpuno doveo do usijanja bitku za mesta koja vode u Ligu šampiona.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.