Izvor: HotSport.rs, 10.Sep.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A: Inter zabeležio i treću uzastopnu pobedu, Ikardi ponovo strelac (VIDEO)

Treći meč Intera ove sezone i treća pobeda ekipe koju sa klupe predvodi Lučano Spaleti.
Nero-azuri su na ‘Đuzepe Meaci’ dočekali novog prvoligaša SPAL i slavili su rezultatom
Mogli su gosti do prednosti već u 8. minutu meča, ali je šut nekadašnjeg fudbalera Milana Aleberta Paloskog odbranio Samir Handanović. U 22. minutu meča – penal za Inter. Vikari je neoprezno startovao, a siguran sa bele tačke bio je Mauro Ikardi. Sudija Klaudio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Gaviluči imao je pravo kad je preinačio početnu odluku da posle prekršaja Vikarija nad Žoaom Marijom ne dosudi penal. Isprva je pokazao da je reč o slobodnom udarcu, a pregledavanjem TV snimka je pokazao na belu tačku.
Nije bilo mnogo ubezbuđenja u drugom poluvremenu, a onda je Milan Skrinar u 74. minutu pogodio prečku. SPAL je bio nemoćan da ozbiljnije zapreti, a Inter je želeo što pre da reši pitanje pobednika. I onda u 87. minutu, tačku na ovaj meč stavlja Ivan Perišić sjajnim golom na asistenciju D’Ambrozija. 

Highlights Inter 1 – 0 SPAL 201 by taftadarka2016
 

Ivan Perisic Goal HD – Inter Milan 2 – 0 Spal… by xBotOne
SERIJA A
Nedelja:
Inter – SPAL 2-0 (1-0)
(Ikardi 27, Perišić 87)
15:00 Atalanta – Sasuolo
15:00 Kaljari – Krotone
15:00 Lacio – Milan
15:00 Udineze – Đenova
15:00 Verona – Fiorentina
18:00 Benevento – Torino
20:45 Bolonja – Napoli
Subota:
Sampdorija – Roma (odloženo)
Juventus – Kjevo 3-0 (1-0)
(Hetemaj 17 ag, Iguain 58, Dibala 83)
 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

The post SERIJA A: Inter zabeležio i treću uzastopnu pobedu, Ikardi ponovo strelac (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.