SERIJA A: Fudbalska ‘lepotica’ Simonea Zaze za ekstazu na ‘Juventus areni’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Feb.2016, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A: Fudbalska ‘lepotica’ Simonea Zaze za ekstazu na ‘Juventus areni’ (VIDEO)

U derbiju italijanske Serije A, meču koji možda i odlučuje osvajača ‘Skudeta’ ove sezone, Juventus je savladao Napoli rezultatom 1:0 (0:0).


Juventus iza sebe ima 14 uzastopnih pobeda, Napoli je takođe zaređao sa ubedljivim trijumfima i sada kada su se ova dva tima izdvojila na vrhu tabele Serije A došao je trenutak kada su u direktnom okršaju mogli da prelome prvenstvo u svoju korist.
‘Stara dama’ bila je favorit pred ovaj meč i želela je da to potvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u ovom meču, kojim bi po prvi put ove sezone izbila na lidersku poziciju. Međutim, pitao se i Napoli, još kako.
Gosti se nisu uplašili, prvi su krenuli u atake, ali se posle 10-ak minuta igre lopta preselila u posed Juventusa  koji je imao veću inicijativu, dok su Napolitanci pretili iz kontranapada.
Prvi šut u okvir gola uputio je Pol Pogba, ali je najbolju priliku imao Napoli, kada je Leandro Bonućiju poslednjem momentu intervenisao ispred Gonzala Iguaina.

 
Drugo poluvreme donelo je još dosta uzbuđenja, a već u prvom minutu Bufon je bio na iskušenju posle udarca Lorenca Insinjea. Međutim, Juve ponovo preuzima kontrolu i kreće u juriš po pobedu.
U 58. minutu Masimilijano Alegri pravi ključnu izmenu i umesto Alvara Morate uvodi Simonea Zazu. Pet minuta kasnije Dibala propušta divnu priliku posle dodavanja Pogbe.
Nastavili su se napadi Juventusa, sve do dva minuta pre kraja kada smo videli trenutak odluke. Patris Evra je poslao loptu prema Simoneu Zazi, koji je pokazao da Juventus ima četiri ravnopravna konkurenta za mesto u napadu i postigao gol možda čak vredan ‘Skudeta’.


Serija A, 25. kolo:
Subota, 13. februar:
Empoli – Frozinone 1:2 (0:1)
(Makarone 59 – Ćiofani 17, 73pen)
Kjevo – Sasuolo 1:1 (1:1)
(Birsa 29pen – Sansone 30)
Juventus – Napoli 1:0 (0:0)
(Zaza 88)
Četvrtak, 11. februar:
(Matri 45, Mauri 50, Anderson 69, Keita 82, Kandreva 90 – Greko 72, Toni 79)
Lacio – Verona 5:2 (1:0)
Petak, 12. februar:
Karpi – Roma 1:3 (0:1)
(Lazanja 61 – Dinj 56, Džeko 84, Salah 85)
Nedelja, 14. februar:
12.30 Milan – Đenova
15.00 Sampdorija – Atalanta
15.00 Udineze – Bolonja
15.00 Palermo – Torino
20.45 Fjorentina – Inter


 

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Dama" na čelu Serije A: Bomba Zaze srušila Napolitance

Izvor: Vesti-online.com, 13.Feb.2016

"Stara dame" nezadrživo grabi ka odbrani trona u Serije A. U velikom derbiju Italije, Juventus je pobedio Napoli 1:0...Gol odluke delo je rezerviste Simona Zaze, koji je u 88. minutu fenomanalnim šutem sa 20-ak metara matirao Pepea Rejnu...Pogledajte zlatni gol rezerviste šampiona Italije!..Juve...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.