Izvor: HotSport.rs, 08.Apr.2015, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A: ‘Fenjeraš’ savladao Udineze (VIDEO)

Fudbaleri Udinezea nadali su se da bi seriju od četiri vezana remija mogli da prekinu pobedom u Parmi. Serija je prekinuta, ali porazom od poslednjeplasiranog tima Serije A u odloženom meču 24. kola – Parma je trijumfovala sa 1:0.

“Zebre” su diktirale ritam meča, ali za razliku od “mlekadžija” nisu uspele da iskoriste makar jednu priliku. To im se osvetilo u 70. minutu kada je Silvestre Varela na dodovanje Noćerina savladao Karnezisa.

Ovaj trijumf >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << malo znači Parmi koja je došla do 13. boda, ali će gotovo izvesno narene sezone igrati u Seriji B, dok Udineze uprkos lošim rezultatima u ovoj godini nema razloga za strepnju pošto je u prvom delu skupio dovoljan broj bodova kada je u pitanju opstanak.
hotsport.rs
The post SERIJA A: ‘Fenjeraš’ savladao Udineze (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Parma pobedila posle tri meseca

Izvor: Blic, 08.Apr.2015

Fudbaleri Parme savladali su Udineze sa 1:0 (0:0) u odloženom meču 24. kola Serije A...Parma je zakucana za dno tabele, pošto je slavila prvi put u Kalču još od 6. januara i trijumfa nad Fjorentinom (1:0), odnosno prvi put posle 10 utakmica u svim takmičenjima dok proživljava najteže trenutke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.