Parma pobedila prvi put od januara

Izvor: B92, 08.Apr.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parma pobedila prvi put od januara

Fudbaleri Parme pobedili su Udineze sa 1:0 u zaostaloj utakmici 24. kola Serije A, koja je bila odložena zbog finansijskih problema ’Mlekara’.

Parma, koja je zakucana na samo začelje tabele, protiv Udinezea je došla do tek četvrte pobede ove sezone, a prve još od 14. januara, kada je bila bolja od Kaljarija.

Junak trijumfa Parme bio je Silvestre Varela, koji je u 70. minutu postigao jedini gol na utakmici.

Varela je sjajno prihvatio loptu koju mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poslao Antonio Noćerino i sa ivice kaznenog prostora je poslao u desnu stranu gola.

Udineze jeste u tom duelu veći posed lopte, ali je Parma imala više prilika, dok gosti nisu upisali nijedan šut u okvir gola.

Parma posle te pobede ima 13 bodova na začelju tabele, a Atalanta, koja je prvi tim van opasne zone, beži joj 13 bodova. Udineze je trenutno na 13. poziciji sa 34 boda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.