SENZACIJA U ENGLESKOJ: Član ŠESTE lige izbacio drugoplasiranu ekipu ČEMPIONŠIPA u FA Kupu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2024, 17:32

SENZACIJA U ENGLESKOJ: Član ŠESTE lige izbacio drugoplasiranu ekipu ČEMPIONŠIPA u FA Kupu

Imali su dva šuta naspram 38 Ipsvičovih, ali su slavili.

Šestoligaš Mejdston eliminisao je drugoplasirani tim Čempionšipa Ipsvič u četvrtoj rundi FA kupa rezultatom 2:1 i to u gostima.

Goste je u vođstvo doveo Lamar Rejnolds u 43. minutu. Otišli su na odmor sa vođstvom, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da će imati prednost i na kraju meča.

Potom je usledilo izjednačenje u 56. minutu, preko Džeremija Sarmijenta, a gol za istorijski trijumf >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postigao je Sema Korna u 66. minutu.

Mejdston je do prolaska došao uz samo dva šuta na gol, dok us fudbaleri Ipsviča čak 38 (13 u okvir) puta uputili loptu ka golu šestoligaša.

Posed lopte je bio 78:22, ali u fudbalu se broje samo golovi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.