SENZACIJA: Ronaldo iz lože gledao brodolom svog Al Nasra

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 22:45

SENZACIJA: Ronaldo iz lože gledao "brodolom" svog Al Nasra

Apsolutno neočekivan rezultat.

Senzacija u šampionatu Saudijske Arabije. Poslednjeplasirani Al Hazim, tim koji je na više od pola susreta poražen uspeo je da osvoji senzacionalni bod u gostima u Rijadu, pošto je remizirao sa drugoplasiranim Al Nasrom 4:4.

Tako sada tim Kristijana Ronalda (nije igrao na ovom susretu zbog suspenizije) ima šest bodova manje od lidera Al Hilala, s tim da tim Sergeja Milinkoviča Savića i Aleksandra Mitrovića ima meč manje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Bio je to spektakularan meč u kom smo videli čak osam golova, a Anderson Taliska je bio strelac tri. Al Nasr je poveo sa sumnjvog penala u 31. minutu. Ahmad Al Memaid je izjednačio u 55. minutu. Taliska je u 62. minutu postigao svoj drugi gol, ali je Al Hazem brzo izjednačio četiri minuta kasnije preko Tozea – 2:2.

U 72. minutu je Taliska kompletirao het-trik i delovalo je da će žuto-plavi da upišu tri boda. Ipak, Faiz Selemani je u 85. minutu izjednačio na 3:3. Tu nije bio kraj goleade. U 91. minutu je Sadio Mane iz penala doneo novu prednost Al Nasru – 4:3. Tada je stvarno delovalo da je kraj, ali tako nisu mislili gosti. Paulo Rikardo je u 100. minutu doneo konačnih 4:4.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.