Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2016, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEĆATE LI SE SPEKTAKLA U BEČU? Lester od tada ima ‘noćne more’ od Crvene zvezde (VIDEO)

Lester je u ponedeljak “overio” titulu u Premijer ligi, a pre 16 godina Crvena zvezda ga je lako iz kupa UEFA izbacila u prvom kolu.

Prva utakmica odigrana je na Filbert Stritu, pobednika nije bilo, jer je meč završen rezultatom 1:1.
‘ŽURKA’: Pogledajte slavlje fudbalera Lestera u kući Džejmija Vardija (VIDEO)
Ekipa Slavoljuba Muslina je povela već u prvom minutu onim projektilom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Milenka Aćimovića sa preko 30 metara, a domaći su izjednačili golom Tagarta u finišu prvog poluvremena.
Zbog političke situacije revanš nije odigran na Marakani, već u Beču.

(Izvor: youtube/CrniGuja)
U revanšu je blistao Goran Drulić, dvostruki strelac za Zvezdu. Upisao se u strelce u u 22. minutu, da bi rezultat u egal vratio "Mazi" Izet. Ipak, da meč ne ode u produžetke postarali su se Ivan Gvozdenović u 47. minutu i Drulić u 71. minutu za konačnih 3:1. Zvezda je prošla u drugo kolo, gde je poražena od Selte.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Znate li protiv koga je Lester poslednji put igrao u Evropi? (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2016

U danu kada se istinski ljubitelji fudbala širom sveta raduju istorijskoj tituli ekipe Lestera u Premijer ligi i jedva čekaju njihov nastup u Ligi šampiona, podsećamo vas još jednom na poslednji meč na evro-sceni koji je Lester odigrao pre više od 15 godina...Bio je to dvomeč na startu Kupa UEFA...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.