Holivudski završetak Lesterove sezone u kući svog heroja!

Izvor: Sportske.net, 02.Maj.2016, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudski završetak Lesterove sezone u kući svog heroja!

Šta se sve večeras sprema u Lesteru?!

Ceo grad nestrpljivo iščekuje večerašnju utakmicu Čelsi - Totenhem, posle koje bi Lester već mogao da osvoji titulu u Premijer ligi.

Kako prenose engleski mediji, pabovi širom grada su puni, na ulicama se sprema veliko slavlje i iščekuje eventualni kiks Totenhema koji bi i zvanično doneo titulu ''lisicama''.

Fudbaleri Lestera zajedno će gledati utakmicu, a domaćin je Džejmi Vardi koji je pozvao sve svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << saigrače da zajedno navijaju za Čelsi.

Zanimljivo, kao što je poznato, Klaudio Ranijeri nije večeras u Lesteru pošto je obećao svojoj majci da će otputovati u Italiju ove nedelje.

Ipak, svi ostali građani Lestera večeras će biti na nogama, na ulicama grada je prava šampionska atmosfera i nema sumnje da će ovaj grad biti u centru pažnje narednih dana u svim svetskim medijima.

Na ulicama Lestera je kao i na stadionu King Pauer - kao u bajci. Pojedini restorani i pabovi dele besplatnu hranu i piće za navijače sa sezonskim kartama. Čitav grad je ofarban u plavo i čeka još samo taj trenutak da Lester po prvi put u svojoj istoriji postane šampion Engleske.

Podsetimo, ukoliko Totenhem večeras pobedi Čelsi u gostima, Lester ima još dve meč lopte - protiv Evertona kod kuće i potom takođe na gostovanju na Stamford Bridžu.

''Lisice'' će osvojiti titulu ukoliko osvoje dva boda u dve utakmice, ali ukoliko Totenhem ne pobedi večeras - sve je gotovo. A onda će u kući Džejmija Vardija i na ulicama Lestera biti verovatno atmosfera za pamćenje.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Da se naježiš - Trenutak u Vardijevoj kući kad je sudija svirao kraj u Londonu! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Maj.2016

Možete li da zamislite kako je večeras bilo u kući Džejmija Vardija?!..Fudbaleri Lestera ušli su u istoriju sa najlepšom bajkom u istoriji fudbala. VEčeras je domaćin bio Džejmi Vardi, celokupna ekipa ''lisica'' zajedno je gledala meč Čelsi - Totenhem, a kada je sudija odsvirao kraj, nastao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.