SEĆATE LI SE IVANA BANDALOVSKOG: Trenutno je ličnost broj 1 u Bugarskoj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2019, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEĆATE LI SE IVANA BANDALOVSKOG: Trenutno je ličnost broj 1 u Bugarskoj (FOTO)

Iskusni bek podigao priličnu prašinu.

Bivši igrač Partizana Ivan Bandalovski postao je osoba oko koje se ovih dana lome koplja u Bugarskoj. Iskusni bek podigao je prašinu u Bugarskoj pre oko mesec dana kada se pojavila mogućnost da postane član Levskog, tačnije tadašnji stručni štab ga je želeo, ali su navijači bili protiv.

MIRKOVIĆ ISKREN: Musa je možda sa problemom i došao u Partizan (FOTO)

PARTIZAN ĆE SVE SAZNATI: Sudbina Danila Pantića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biće uskoro poznata (FOTO)

Razlog tome je što je Bandalovski prošao omladinsku školu  Levskog, ali je preko Fejnorda završio u redovima velikog rivala CSKA, što mu navijači Levskog nisu oprostili.

Taman se priča o Levskom stišala, a Bandalovski je ponovo zapalio javnost pošto bi CSKA rado video ponovo u svojim redovima bivšeg kapitena, jer trener Ljubosav Penev želi da pojača tim proverenim desnim bekom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska odbojkašica Ana Danesi.

Amazing relax in Thailand! 🇹🇭🌏

Објава коју дели Anna Danesi (@annadanesi) дана 21. Авг 2017. у 10:26 PDT

🌊🐙

Објава коју дели Anna Danesi (@annadanesi) дана 25. Јул 2018. у 4:26 PDT

Io sono Marzo 🌼🌸🌺 Il nostro calendario @imocovolley è stato realizzato da @studioperazza, i fondi raccolti dalla vendita saranno devoluti ai reparti di pediatria dell'ospedale di treviso-ULSS22 quindi.. perché non acquistarlo su www.calendarioperazza.it o al Palaverde da metà dicembre? 😊

Објава коју дели Anna Danesi (@annadanesi) дана 28. Нов 2018. у 1:51 PST

Објава коју дели Anna Danesi (@annadanesi) дана 24. Апр 2016. у 10:10 PDT

🌻🍃

Објава коју дели Anna Danesi (@annadanesi) дана 27. Сеп 2016. у 4:12 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.