(SASTAVI) ZVEZDA BEZ PUBLIKE DOČEKUJE RADNIČKI: Ovo je Milojevićevih 11 na zatvaranju Superlige

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 17:15

(SASTAVI) ZVEZDA BEZ PUBLIKE DOČEKUJE RADNIČKI: Ovo je Milojevićevih 11 na zatvaranju Superlige

Meč poslednje runde.

Fudbaleri Crvene zvezde od 18 časova dočekuju Radnički iz Kragujevca u poslednjem kolu regularnog dela Mozzart bet Superlige Srbije.

Crveno-beli su na prvoj poziciji sa suficitom od 20 bodova u odnosu na TSC i pitanje je dana kada će i amtematički obezbediti šampionsku titulu.

Trener beogradskog tima Miloš Milojević obećava maksimalan odnos uprkos svemu.

- Ne mogu ništa da obećam, ipak je to hipotetičko pitanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mogu da potvrdim da će odnos biti isti, od strane igrača i stručnog štaba. Fokus će takođe biti zadržan. Nije realno pobediti sve utakmice u prvenstvu, to se retko dešava. Ako budemo došli do tog uspeha, nećemo stići dotle ako razmišljamo o tome šta će se desti na svih sedam utakmica u plej-ofu. Idemo iz meča u meč mirne glave, maksimalno koncentrisani i pripremljeni za duel.

Sastavi dveju ekipa su sledeći:

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Vigo, Dragović, Eraković, Rodić,  Mijailović, Kangva, Prucev, Ivanić, Katai, Rakonjac.

RADNIČKI 1923: Mladenović, Činedu, Da Silva, Ivanović, Krajišnik, Malović, Miličić, Pecelj, Ponjević, Vlajković, Đurić.

Meč će biti odigran bez prisustva publike.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.