(SASTAVI) STANKOVIĆ NE KALKULIŠE: Iznenađenje na beku, van toga je UDARNIČKI SASTAV! Generalna proba za sredu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 17:55

(SASTAVI) STANKOVIĆ NE KALKULIŠE: Iznenađenje na beku, van toga je UDARNIČKI SASTAV! Generalna proba za sredu

Zvezda i Radnik igraju meč 32. kola Superlige Srbije.

Crvena zvezda dočekuje Radnik iz Surdulice na stadionu "Rajko Mitić".

To je generalna proba pred polufinalni duel Kupa Srbije gde će se ova dva tima sastati u sredu. Ipak, iako ovaj duel za crveno-bele nema veliki rezultatski značaj jer je titula praktično već obezbeđena, Stanković nema nameru da napušta teren bez sva tri boda.

- Ne bih bio zadovoljan remijem, nema razloga da igramo na nerešen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultat. Računam na tri boda, druga matematika me ne zanima. Nikada nismo ni išli na remi od kako sam ja ovde. Izaći će najjači sastav, nema razloga da bilo koga odmaramo ni da kalkulišemo. Idemo na pobedu i danas i u sredu, nama su ciljevi jasni - naglašava Stanković.

Vodi bitku Barselona u Primeri s Realom i Atletikom za titulu, a večeras (21.30) u Sevilji ima priliku da uzme i Kup kralja, gde u finalu igra protiv Bilbaa. Dvojka na Barsu nosi kvotu 1,55, kvota na Bilbao je 6,00, a na iks 4,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao - Barselona.

U centru pažnje je i Aleksandar Katai. Momak iz Srbobrana igra kao u najboljim danima uprkos dvomesečnoj pauzi zbog problema sa krvnom slikom. Stanković o njemu govori samo u superlativu.

- Dokazao je i pokazao šta znači biti lider. On nije od fudbalera koji su lideri samo "na priču", već ima odgovarajuće ponašanje i odnos prema saigračima i klubu. Uradio je ove godine neverovatan posao za sve nas. Da nije bilo pauze, sigurno bi imao bolju statistiku jer je vanserijski igrač - zaključio je Stanković.

Što se tiče samog duela, dva trenera su se odlučila za sledeće sastave:

Crvena zvezda

Borjan - Gobeljić, Degenek, Pankov, Rodić - Sanogo, Gavrić, Nikolić, Ivanić - Falko, Falćineli

Radnik

Kostić, Jokić, Radmanovac, Bogdanovski, Lukić, Danoski, Stamenković, Biber, Stojanović, Milovanović, Bajinović

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Marija Ristić, prelepa sestra Jelene Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.