Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2021, 18:06

Radonjić pred gostovanje u Ljubljani: Da odigramo dobro u oba pravca

Košarkaše Crvene zvezde očekuje još jedan duel sa Cedevita Olimpijom u okviru ABA lige, ovoga puta je u timu i Lendri Noko

Minule srede puleni Dejana Radonjića izvojevali su tešku pobedu protiv Cedevita Olimpije u dvorani Aleksandar Nikolić (82:81), već u nedelju (17.00) ponovo se sastaju sa Ljubljančanima, ovoga puta u zaostalom meču 24. kola u dvorani Stožice u glavnom gradu Slovenije. Pobedom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od pre nekoliko dana Zvezda je obezbedila i učešće u plej-ofu, ali bi trijumfom nad ekipom Jurice Golemca zadržala šanse da se domogne i prvog mesta pred doigravanje.

Nedelja, 17.00: (2,10) Cedevita Olimpija (14,0) Crvena zvezda (1,80)

Crveno-beli su u petak uveče doputovali u Sloveniju, gde ih posle utakmice sa Cedevita Olimpijom narednog utorka (18.30) očekuje i sudar sa Krkom u dvorani Leon Štukelj. Dobra vest je da je sa timom ponovo kamerunski centar Lendri Noko, koji je propustio prethodni susret sa Ljubljančanima, pošto je u pitanju bila zaostala utakmica 11. kola za koju bivši košarkaš Albe nije bio registrovan.

Zvezda je meč na svom parketu rešila u samoj završnici, pa nema sumnje da je pred Radonjićevim pulenima još jedan težak zadatak. Toga je svestan i crnogorski stručnjak.

"Očekuje nas još jedna teška utakmica u kratkom vremenskom periodu, sa istim i vrlo kvalitetnim protivnikom. Ovi mečevi su dodatno specifični jer ih igramo u ligaškom delu u rasponu od samo tri dana. Ekipa Olimpija Cedevite je odličan tim, koji je svoj kvalitet potvrdio još jednom i utakmicom u Beogradu. Moraćemo da odigramo vrlo dobar meč u oba pravca i da se potrudimo da dobri vremenski intervali koje smo imali i prikazali u utakmici u sredu u Beogradu budu ovoga puta duži".

Dejan Davidovac je bio jedan od boljih u redovima Zvezde minule srede (17 poena), a ističe da je pomalo neobično igrati sa istim rivalom dva puta u samo četiri dana.

"Još jedan jak meč očekuje nas u kratkom vremenskom periodu protiv ekipe Olimpija Cedevite. Sve ono što smo znali i zašta smo se pripremali potvrdili su u Beogradu. Ekipa odličnih šutera koja puno trči i ima veliki timski kvalitet. Biće pomalo neobično odigrati sa istim rivalom dve utakmice u 4 dana u istom takmičenju i to u ligaškom delu, ali cilj ostaje isti kao i pred prvi meč, da odigramo čvrstu, dobru utakmicu u završnici ligaškog dela takmičenja protiv ekipe koja se kao i mi bori za plej of".

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić pred Cedevita Olimpiju: Moraćemo da odigramo dobro u oba pravca

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2021

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas, pred utakmicu protiv Cedevita Olimpije u ABA ligi, da je potrebno da njegova ekipa odigra vrlo dobar meč u oba pravca.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.