Izvor: HotSport.rs, 24.Avg.2015, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAŠA ILIĆ: Pred nama je meč godine

Fudbaleri i navijači Partizana sa nestrpljenjem čekaju sredu kada će se od 20:45 sati na stadionu u Humskoj razviti čuvena mušema i kada će ovaj tim odigrati revanš susret plej-ofa Lige šampiona sa beloruskim BATE-om.

Kapiten crno-belih, legendarni Saša Ilić, nazvao je meč sa BATE-om “utakmicom godine”.
- Pred >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nama je u sredu utakmica godine. Imamo još najmanje 90 minuta za revanš sa Belorusima. BATEnije pokazao neku naročitu snagu, a ubeđen sam da bi se Partizan vratio neporažen iz Borisova samo da smo ostali kompletni na terenu – podseća Ilić na isključenje mladog i neiskusnog Jevtovića u nadoknadi prvog poluvremena – kazao je Ilić, prenose Novosti.
On se potom osvrnuo i na trijumf njegovog tima u Čačku u sedmom kolu domaće Superlige.
- Pre svega, razbili smo maler koji nas je pratio od početka sezone. Nismo imali pobedu u gostima i ona je sada došla na veoma teškom gostovanju u Čačku. Teren je bio izuzetno težak za igru, u prvom poluivremenu smo, do našeg vođstva, imali i sreće jer je Živko Živković odbranio dve sjajne šanse domaćina. Sve u svemu, u dobrom raspoloženju čekamo sredu i revanš protiv Belorusa. Verujem se da navijačima ne treba posebna pozivnica. Neka ponove spektakl kao u revanšu sa Steauom i ja ću biti najsrećniji kapiten na svetu – poručio je Ilić.
The post SAŠA ILIĆ: Pred nama je meč godine appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Ilić: Utakmica godine

Izvor: B92, 24.Avg.2015

Kapiten Partizana Saša Ilić nazvao je revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona sa BATE Borisovom utakmicom godine...Crno-beli su poraženi minimalnim rezulatom u Borisovu prošle sedmice, pa moraju da pobede beloruskog šampiona u sredu, ukoliko žele treće učešće u elitnom takmičenju..."Pred nama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.