Norvežani sude u Humskoj

Izvor: Mondo, 24.Avg.2015, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Norvežani sude u Humskoj

UEFA je odlučila da revanš meč Partizana i BATE Borisova poveri Sveinu Odvaru Moenu.

Po godinama (36) mlad, po stažu veoma iskusan norveški sudija Svein Odvar Moen, deliće pravdu u sredu uveče na stadionu Partizana, gde će crno-beli pokušati da nadoknade 0:1 iz Belorusije i plasiraju se u Ligu šampiona.

Moen je počeo sudijsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << karijeru sa samo 16 godina, a svojevremeno je bio najmlađi arbitar sa grbom FIFA na dresu.

Leta 2008. debitovao je u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a od 2011. godine sudi utakmice "nokaut" faze Lige šampiona i Lige Evrope.

Proletos su mu dodeljeni mečevi četvrtfinala Lige šampiona između Barselone i Pari sen Žermena, odnosno polufinale Lige Evrope Napoli - Dnjepar.

Delegat UEFA u Humskoj ulici biće Slovak Jozef Kliment.

Kako je u ponedeljak saopšteno iz kluba, sve ulaznice za "utakmicu decenije" su rasprodate.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.