SAŠA ILIĆ NA ĐUKINOM SPISKU

Izvor: Kurir, 12.Mar.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAŠA ILIĆ NA ĐUKINOM SPISKU

Bivši kapiten Partizana vraća se u reprezentaciju Srbije posle godinu dana

Selektor reprezentacije Srbije Miroslav Đukić odlučio je da za prijateljsku utakmicu sa Ukrajinom koja se igra u Kijevu 26. marta pozove najboljeg fudbalera austrijskog Red Bula iz Salcburga Sašu Ilića. Bivši kapiten Partizana vraća se u nacionalni tim posle godinu dana odsustva kako bi pomogao ekipi da reši problem koji postoji u veznom redu.

- Nemam šta da budem iznenađen ili „neiznenađen“. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Jednostavno, drago mi je kada selektor odluči da me pozove u reprezentaciju. Uvek sam bio na raspolaganju, a mirno sam prihvatao i činjenicu da nisam na spisku. Nikada nisam pravio problem što me nema, iako sam nekada možda nepravedno zapostavljan - kaže Saša Ilić.

Da li ste odustali od zahteva da napustite Salcburg ovog leta?

- U fudbalu je teško da se prave dugoročni planovi. Možda bih otišao u drugu zemlju, drugi klub, ali vezan sam ugovorom još tri godine i pitanje je da li mogu da ga raskinem.

Promenili ste mišljenje o austrijskom fudbalu, za koji ste svojevremeno rekli da ga igraju penzioneri?

- Odgovara mi što se Red Bul bori za titulu, što ima visoko postavljene ciljeve. Poklopilo se da u poslednjih nekoliko utakmica postižem odlučujuće golove, a to je najvažnije svakom igraču.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.