SARO, SRAMOTO: Vikala J*bi se! dok je rivalka u kolicima, a posle meča: Videh da jede! Prevarila me foricama

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:10

SARO, SRAMOTO: Vikala "J*bi se!" dok je rivalka u kolicima, a posle meča: "Videh da jede! Prevarila me foricama"

Nije lako podnela poraz.

Sara Erani je prokomentarisala situaciju posle meča sa Kiki Bertens. Posle velike borbe, holandska teniserka porazila je Saru Erani (7:6, 3:6, 9:7), a nakon više od tri sata tenisa, Bertens je završila u kolicima.

Bila je iscrpljena i povređena, pala je na zemlju, a sa terena su morali da je odvezu u kolicima.

Sa druge strane, Erani je mislila da Bertens samo glumi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te je pri napuštanju terena uzviknula na italijanskom "vaffanculo", odnosno "je*i se".

Kiki bertens escorted off of the court on wheelchairs iterally screaming in pain.. chile i don't know what the physio was thinking when she lifted her injued leg so carelessly like that!! pic.twitter.com/exJiiq281i

— Sumaya (@bvbgurrrl) September 30, 2020

Kreće nova sezona za košarkaše Partizana. Večeras (20.45) gostuju Huventudu u prvom kolu Evrokupa, i nalaze se u ulozi autsajdera. Dvojka donosi kvotu 3,05, dok je kvota na domaćina 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Huventud - Partizan.

Erani se odmah posle ovoga našla na udaru i odlučila je da iznese svoje mišljenje.

"Ne volim kada neko hoće da me prevari i igra se sa mnom sa tim 'forama'. Napustila je teren u kolicima i u bolovima, a upravo sam je videla u restoranu kako jede i sve je u redu sa njom", rekla je Sara Erani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.