SAMO ZBOG MITROVIĆA: Ćirilica osvanula i u Saudijskoj Arabiji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023, 12:14

SAMO ZBOG MITROVIĆA: Ćirilica osvanula i u Saudijskoj Arabiji (FOTO)

Reprezentativac Srbije napravio gest zbog kojeg svi pričaju o njemu.

Al Hilal savladao je u 13. kolu prvenstva Saudijske Arabije Al Tavun sa 2:0, a goste je načeo Aleksandar Mitrović golom u 81. minutu. Al Hilal je ovom pobedom potvrdio prvo mesto na tabeli sa 35 bodova, sedam više u odnosu na Al Nasr.

Bio je to Mitrovićev 10. gol u prvenstvu, ali i dalje cela Saudijska Arabija bruji o njegovom potezu posle prethodnog meča. Na toj utakmici se pojavio transparent >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na ćirilici sa porukom koja je bila upućena srpskom napadaču. Za transparent je bio zadužen dečak iz Poljske koji je veliki navijač Mitrovića i doputovao je iz Poljske u Saudijsku Arabiju i na kartonu napisao poruku na ćirilici u bojama zastave Srbije. U poruci je zatražio Mitrovićev dres pošto mu je rođendan 17. novembra.

Aleksandar Mitrovic gave his shirt away to a young fan from Poland 🥹#yallaRSL pic.twitter.com/0Y3iBAe5tI

— Roshn Saudi League (@SPL_EN) November 3, 2023

Reprezentativac Srbije mnogo razmišljao i po završetku meča, prišao je dečaku i poklonio mu svoj dres.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ronaldo potvrdio pobedu Al Nasra i "pobegao" Mitroviću VIDEO

Izvor: B92, 11.Nov.2023

Al Nasr je savladao Al Vehdu rezultatom 3:1 u 13. kolu Pro lige Saudijske Arabije i nastavio trku za liderom Al Hilaom...Gosti su rešili pitanje pobednika već u 40. minutu prvog poluvremena, kada su imali dva gola prednosti...Prvo je iz slobodnog udarca pogodio Aleks Teljes u 11. minutu, da bi u nastavku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.