SAMO NEKOLIKO SATI POSLE PORAZA U BARSELONI: Nole PRELOMIO i doneo IZNENAĐUJUĆU ODLUKU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2018, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO NEKOLIKO SATI POSLE PORAZA U BARSELONI: Nole PRELOMIO i doneo IZNENAĐUJUĆU ODLUKU! (FOTO)

Srbin je u centru pažnje.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poražen je od Martina Kližana (izveštaj pročitajte OVDE) u Barseloni, a odmah posle toga objavljeno je da su mu čelnici turnira u Estorilu, koji je na programu sledeće nedelje, ponudili vajld kard za učešće. U pitanje je turnir iz kategorije 250, ali postoje ozbiljne indicije da će Novak prihvatiti ponudu, iz nekoliko razloga.

Novak Djokovic got a wild card in hands for >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << the Estoril Open.

Let's see if he accepts it.

— José Morgado (@josemorgado) 25. април 2018.

David Ferrer riparte da Estoril. E intanto Novak Djokovic viene contattato dal direttore del torneo portoghese https://t.co/30VEdeFjWB via @livetennisit

— C Kristjánsdóttir ●🐊 (@CristinaNcl) 22. април 2018.

Pre svega, da bi imao mečeve koji bi mu pomogli da se vrati u formu, ali i da ne bi imao praznu nedelju pred masters u Rimu, koji počinje za desetak dana. Turnir u Portugaliji svakako neće biti slab, iako je iz serije 250, jer su na njemu učešće već potvrdili Kevin Anderson, Pablo Karenjo Busta, David Ferer i Albert Ramos Vinjolas. Konačnu odluku o učešću na turniru u Estorilu Novak će doneti u četvrtak ili u petak.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.