SAMO MU JE JEDNA STVAR U MISLIMA: Javio se Baždar posle prvenca i izneo VELIKU želju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 12:14

SAMO MU JE JEDNA STVAR U MISLIMA: Javio se Baždar posle prvenca i izneo VELIKU želju

Konačno se upisao u strelce mladi napadač.

Fudbaleri Partizana Svetozar Marković i Samed Baždar svojim golovima vodili su crno-bele do pobede (2:1) u Surdulici nad Radnikom.

Crno-beli su slavili u 22. kolu Mozzart bet Superlige i sačuvali lidersku poziciju.

- Do mog gola smo imali nekoliko šansi, koje nismo uspeli da iskoristimo, a čak je i ekipa Radnika, imala jednu do dve. Kad se sve sabere, mislim da smo zasluženo pobedili. Uigravali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dve-tri akcije za korner na treningu i iz jedne takve sam sada postigao gol - rekao je Marković, prenosi zvanični sajt Partizana.

On je pohvalio Baždara, koji je postigao drugi gol za Partizan.

- Svi znamo koliko je želeo da postigne ovaj gol! Trudi se, vredan je i ovo je pokazatelj koliko je svaki igrač važan šraf u ekipi - dodao je Marković.

Partizan će u narednom kolu na svom terenu dočekati Železničar, a potom će gostovati Crvenoj zvezdi.

- Poruka navijačima je da nastave da nas podržavaju kao do sada jer nam mnogo znače. Ovo je za nas, naše porodice, Partizan i njih - istakao je Marković.

Baždar je naveo da mu je želja da postiže gol na svakoj utakmici.

- Želeo sam, trudio sam se i znao sam da će doći kada bude trebalo. Ne bih komentarisao sebe, to bih prepustio drugima, ali naravno da iz utakmice u utakmicu sve više osećam zrelost. To je normalno za mlade igrače. Nije lako nekada ih 'istrpeti', ali ako su pravi, moraju da pokažu kvalitet. Važno je da taj sam igrač želi da napreduje i onda sve dođe na svoje. Svaki dan je novi cilj i nova pobeda - rekao je Baždar.

Partizan je na meču u Surdulici igrao bez Mateusa Saldanje i Nemanje Nikolića.

- Uvek postoji ta doza pritiska, ali sam pokušao da ne razmišljam o tome već isključivo o zadacima u igri. Drago mi je da sam postigao gol, a njima želim, naravno, da nam se što pre priključe - dodao je Baždar.

On je na kraju istakao da želi da osvoji titulu sa Partizanom u Superligi Srbije.

- Želja mi je da nastavimo ovako do samog kraja i da u maju slavimo titulu sa našim navijačima - zaključio je Baždar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.