SALETOV NAKLON ZA PEFIJA: Ogroman respekt za velikog igrača i čoveka

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 12:16

SALETOV NAKLON ZA PEFIJA: Ogroman respekt za velikog igrača i čoveka

Marković je okačio "patike o klin".

Aleksandar Đorđević je poželeo doskorašnjem košarkašu Crvene zvezde Stefanu Markoviću srećan završetak karijere na zanimljiv način.

Đorđević je kao selektor Srbije trenirao Markovića, a bio mu je i trener u Virtusu dve sezone.

Baš iz tog perioda datira fotografija koju je Sale "okačio" na svoj Tviter i njome je samo želeo da pokaže svima kakav je Stefan bio borac.

Na pomenutoj fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Markovićev otečen skočni zglob na dan meča Virtusa i Uniksa u trećoj utakmici polufinala.

Slika Pefijevog stopala na dan utakmice sa Uniksom-kaze mi:”Coach,nema govora-ja igram!”TO JE ON-uvek i SVE za ekipu!!HVALA NA SVEMU,Pef🙏❤️par istih medalja i titula si nam okacio na grudi,ali pre svega prijateljstvo u srcima.Ogroman respekt za velikog igraca i coveka🙏👏falices pic.twitter.com/fzioZKfGgv

— Aleksandar Djordjevic (@CoachDjordjevic) June 24, 2023

- Slika Pefijevog stopala na dan utakmice sa Uniksom - kaže mi: "Coach, nema govora - ja igram! To je on - uvek i sve za ekipu!! Hvala na svemu, Pef. Par istih medalja i titula si nam okačio na grudi, ali pre svega prijateljstvo u srcima. Ogroman respekt za velikog igrača i čoveka - napisao je Đorđević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.