SADA JE I ZVANIČNO: Jokanoviću OTKAZ u Šefildu, PROMOVISAN naslednik!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2021, 16:28

SADA JE I ZVANIČNO: Jokanoviću OTKAZ u Šefildu, PROMOVISAN naslednik!

Posle pobede u srpskom okršaju.

Srpski trener Slaviša Jokanović više nije menadžer Šefild junajteda, prenosi "Skaj sport".

Srpski stručnjak je napustio člana Čempionšiša posle samo šest meseci saradnje.

Zanimljivo da je uprkos pobedi u poslednjem meču, kada je Šefild junajted slavio na gostovanju kod Redinga Veljka Paunovića, uprava Oštrica je odlučila da raskine saradnju sa legendarnima asom Partizana.

Slabi rezultati Jokanovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su koštali posla, jer nakon 19 kola, Šefild je 16. na tabeli sa samo 23 osvojena boda. Ekipa je trenutno bliža zona ispadanja, nego plej-ofu koji vodi u baraž za Premijer ligu.

Ne treba zaboraviti da je Srbin u dosadašnjoj trenerskoj karijeri ostavio veliki trag na Ostrvu. Uveo je Votford i Fulam u Premijer ligu, a prethodne dve godine radio je u katarskoj Al Garafi.

Osim toga, trenirao je Partizan, tajlandski Muangtong junajtedu, Levski iz Sofije, španskom Erkulesu i izraelskom Makabiju iz Tel Aviva.

The new boss, Paul Heckingbottom. ✍️ pic.twitter.com/2EDz61lsiq

— Sheffield United (@SheffieldUnited) November 25, 2021

Rukovodstvo Šefild junajteda reagovalo je ekspresno i kao novog menadžera promovisalo Jokanovićevog pomoćnika Pola Hekingbotoma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.