Petković: Kurti priča o destabilizaciji, a sam je podstiče

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2021, 11:27

Petković: Kurti priča o destabilizaciji, a sam je podstiče

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da premijer privremenih institucija Aljbin Kurti priča o destabilizaciji regiona, a lično je podstiče i ugrožava regionalni mir.

Petković je tako na svom Tviteru reagovao na izjavu ministarke u Kurtijevom kabinetu Donike Gervale, koja je optužila Beograd i Rusiju da destabilizuju region i da na Balkanu ponovo postoji opasnost od rata.

"Aljbin Kurti udara u isti stari bubanj o destabilizaciji, a lično je podstiče i ugrožava regionalni mir i ekonomski razvoj", napisao je Petković.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odgovor Srbije FOTO

Izvor: B92, 25.Nov.2021

Beograd -- Direktor Kancelarije za KIM Petar Petković izjavio da kosovski premijer Aljbin Kurti priča o destabilizaciji regiona, a lično je podstiče i ugrožava mir...Petković je tako na svom Tviteru reagovao na izjavu ministarke u Kurtijevom kabinetu Donike Gervale, koja je optužila Beograd i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.