SAD SE ZNA KO (NI)JE OŠTETIO PEHAR: Ostoja Mijailović otkrio kod koga je završila „Žućkova levica“ posle finala u Nišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD SE ZNA KO (NI)JE OŠTETIO PEHAR: Ostoja Mijailović otkrio kod koga je završila „Žućkova levica“ posle finala u Nišu

Burno „treće poluvreme“ posle finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović konstatovao je da su oni koji su oštetili „Žućkovu levicu“, trofej koji se dodeljuje osvajačima Kupa Radivoja Koraća, napravili vandalski potez.

- Ne mogu da kažem ko je to uradio, ali neka se sprovede istraga i neka počinilac bude najstrožije kažnjen. Ono što sigurno mogu da kažem je da to nije uradio niko od igrača, niti bilo ko iz kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << – rekao je Mijailović za Mozzart sport.

Prvi čovek crno-belih je objasnio šta se dogodilo sa peharom posle finala u Nišu.

- Pehar je od završetka turnira u Nišu promenio nekoliko ruku. A pločice će se vratiti na mesto, ako već i nisu tamo. Svakako, na tom mestu trebalo bi da budu i Zvezdine i Megine i Partizanove pločice. Praksa je takva da jednu noć pehar bude kod navijača, a onda drugi dan kod ljudi koji su simpatizeri kluba. A pehar je, inače poslat u Zrenjanin, da se postavi pločica sa imenom Partizana.

Mijailoviću se ne dopada što je na stub srama stavljen i jedan košarkaš Partizana (pročitajte OVDE).

- Pogrešna je postavka komšijskog kluba. Vidim da sada neki pokušavaju da ugroze bezbednost pojedinih naših igrača. Uostalom, na tom snimku se vidi da nije u pitanju neki sportista, nego je osoba koja ima veliki stomak. Niti je Sani Aranitović, niti, niti bilo koji drugi. Nema mesta dizanju tenzije. Ja sam dužan da zaštitim igrače i imovinu Partizana. A igrači su najvažnija imovina Partizana. Jako ružno je to što se dogodilo – poručio je Mijailović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.