BRUKA - Sa Žućkove levice skinute pločice sa Zvezdinim grbom! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2018, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUKA - Sa 'Žućkove levice' skinute pločice sa Zvezdinim grbom! (video)

Svašta ćemo još imati prilike da vidimo u srpskom sportu. Šta reći nakon ovakvog snimka...

Na društvenim mrežama u utorak se pojavio snimak koji će svakog normalnog ljubitelja sporta naterati na razmišljanje o tome kuda ide srpska košarka.

Košarkaški klub Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << NIS u nedelju je osvojio trofej Kupa Radivoja Koraća, a na pomenutom snimku vidi se kako sa "Žućkove levice" neko uklanja pločice sa Zvezdinim grbom.

Radi se o metalnim pločicama koje svake godine bivaju postavljene na postolje pehara, a na snimku se ne vidi ko ih uklanja.

U košarkaškom klubu Partizan nisu mogli da daju komentar na pomenuti video, ali se pretpostavlja da je ovaj vandalski čin delo "navijača".

Objektivno govoreći, nema ni razloga za preterano iščuđavanje ovakvim činom, pošto nije prvi put da takozvani navijači uništavaju pehare.

Dovoljno je setiti se juna 2014. godine kada su pristalice Crvene zvezde uzele pehar namenjen osvajaču domaćeg prvenstva i potpuno ga uništile.

Može biti da je ovo neka vrsta "navijačke osvete" za taj čin, jer su pločice sa Zvezdinim grbom uklonjene u momentu kada je Partizan stigao do prvog trofeja posle nepune četiri godine.

Колики комплекси су им набијени, није болест све што боли. pic.twitter.com/koMZVmTZEZ

— Red Star Belgrade (@RSBForum) February 20, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Oskrnavljena "Žućkova levica" posle finala Kupa (VIDEO)

Izvor: B92, 20.Feb.2018

Posle uzbudljivog završnog turnira Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća pojavio se snimak skrnavljenja "Žućkove levice"...Autentičnost snimka još nije potvrđena, niti ko je zadužen za ovaj skandalozan čin, ali se na njemu vide ruke koje kuhinjskim nožem skidaju pločice sa imenom Crvene...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.