Oskrnavljena Žućkova levica posle finala Kupa (VIDEO)

Izvor: B92, 20.Feb.2018, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oskrnavljena "Žućkova levica" posle finala Kupa (VIDEO)

Posle uzbudljivog završnog turnira Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća pojavio se snimak skrnavljenja "Žućkove levice".

Autentičnost snimka još nije potvrđena, niti ko je zadužen za ovaj skandalozan čin, ali se na njemu vide ruke koje kuhinjskim nožem skidaju pločice sa imenom Crvene zvezde.

’Crveno-beli’ su od 2013. do 2015. osvajali ovaj pehar i neko je navodno posle pobede Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od pre dva dana želeo da ime najvećeg rivala skine sa pehara.

Partizan je u Nišu trijumfovao rezultatom 81:75 i tako došao do 14. trofeja u ovom takmičenju, ali je, kako se sada čini, nekome smetalo što je Zvezda takođe imala uspeha u Kupu, pa je napravio neshvatljiv i ružan potez.

U toku snimka čuje se i pitanje "Hoćemo li da skidamo i Megu? ", a kada je druga nepoznata osoba rekla da ne treba, od te namere se odustalo.
Pogledaj vesti o: Triglav osiguranje

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skidane Zvezdine pločice sa Žućkove levice (VIDEO)

Izvor: N1 televizija, 20.Feb.2018

Košarkaši Partizana osvojili su Kup Radivoja Koraća, a jedna scena posle finala bacila je senku na veliki uspeh...Internetom kruži snimak na kojem nepoznata osoba sa pehara skida pločice iz onih godina kada je pehar osvajala i Crvena zvezda...Jedno vreme snimatelj i akter većali su da li da uklone...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.