SA PINTO PREUZEO STANDARD: I odmah IZBACIO iz tima bivšeg IGRAČA Zvezde! Osveta za Beograd! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SA PINTO PREUZEO STANDARD: I odmah IZBACIO iz tima bivšeg IGRAČA Zvezde! Osveta za Beograd! (FOTO)

Nisu čista posla.

Taman što je zalečio neugodnu povredu u Kelnu, prelaskom u Liježa Filip Mladenović je počeo novi fudbalski život. Bivši igrač Crvene zvezde, skrasio se u Standardu i u prošlogodišnjim mečevima selekcije Srbije, protiv Severne Irske, bio na spisku Slavoljuba Muslina.

To, ipak, nisu bili dovoljni argumenti novom treneru Belgijanaca Rikardu Sa Pintu, pa je sa liste igrača na koje ne računa, uoči predstojećih priprema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - precrtao potencijalnog člana Orlova.

Prema pisanju tamošnjih medija, glavni razlog tome je sukob, koji datira još iz vremena dok suPortugalac i Mladenović zajedno boravili na Marakani...

Filip je na stadionu "Rajko Mitić" odigrao 42 utakmice i postigao dva gola. Karijeru je zatim nastavio u BATE iz Borisovu, pa potom Kelnu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.