Ružne scene u Portugaliji, napadač Porta napustio teren! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2020, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružne scene u Portugaliji, napadač Porta napustio teren! (video)

Ofanzivac gostiju nije mogao više da trpi.

Porto je slavio na gostovanju protiv Vitorije Gimaraeš sa 2:1.

Gol odluke je postigao Musa Marega u 60. minutu, ali njegov gol nisu dobro podneli domaći navijači. Krenuli su odmah rasističke uvrede prema njihovom bivšem ljubimcu te je ofanzivac Porta ubrzo napustio i teren zbog nemogućnosti da nastavi meč u datim okolnostima.

Marega je svoj tim približio na bod od Benfike koja je lider u portugalskoj Primeiri, ali jasno da ovakve scene ne znače ništa dobro.

Snimak možete pogledati OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bravo za Musu Maregu! Najbolji odgovor idiotima svih boja! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2020, 10:39

Musa Marega više nije mogao da izdrži. Šta se dešavalo u Gimaraešu?..Nova rasistička epizoda, ovoga puta u Portugalu, u derbiju između Vitorije i Porta...U centru pažnje je bio Musa Marega, napadač iz Malija koji je postigao pobedonosni gol za "Zmajeve" i napustio teren...Njega je publika sat...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.