Izvor: Piplmetar.rs, 22.Feb.2024, 07:31

Rutinska pobeda

Autor: Aleksandar Obrenović

subota 17.02.2024.

20:46

Izvor: Sportske.net


U okviru 22. kola nemačke Bundeslige ekipa Lajpciga je uspela da savlada na svom terenu ekipu Menhengladbaha sa 2:0.  >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Domaćin je stigao u prednost već u 14. minutu utakmice kada je Ćavi Simons uspeo da pogodi mrežu golmana gostiju, da bi u 57. minutu utakmice Openda postavio konačnih 2:0. 
Ono što upada u oči u ovom susretu jeste očajna realizacija gostiju koji su uputili 13 šuteva ka golu protivnika, ali svi su oni završili pored ili preko gola. 
Lajpcig je sada prišao četvrtoplasiranoj Borusiji iz Dortmunda na samo bod zaostatka i jasno je da nas očekuje iscrpna borba za plasman u Ligu šampiona. 
Sa druge strane, Gladbah nije onaj tim koji se očekuje da bude, nalaze se u donjem domu i trenutno su na 14. mestu sa samo 22 osvojena boda posle isto toliko kola. 


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.