Rukometašice Srbije porazom od Crne Gore startovale na EP

Izvor: Politika, 08.Dec.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Srbije porazom od Crne Gore startovale na EP

OSJEK – Ženska rukometna reprezentacija Srbije porazom je startovala na prvenstvu Evrope pošto je večeras u Osijeku, u 1. kolu D grupe, izgubila od branioca titule, selekcije Crne Gore, sa 22:19 (10:8).

U narednoj utakmici srpske rukometašice igraju u sredu od 18 sati protiv reprezentacije Francuske, dok se Crna Gora od 20.15 sastaje sa Slovačkom.

Ranije u prvom meču D grupe Francuska je pobedila Slovačku sa 21:18 (7:9).

objavljeno: 08.12.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EP: Srbija startovala porazom

Izvor: Press, 08.Dec.2014

. Ženska rukometna reprezentacija Srbije porazom je startovala na prvenstvu Evrope pošto je večeras u Osijeku, u 1. kolu D grupe, izgubila od branioca titule, selekcije Crne Gore, sa 22:19 (10:8).

Nastavak na Press...

BOŠKOVIĆ NAŠAO OPRAVDANJE ZA PORAZ: Mi u Srbiji smo selektori nedelju dana pred prvenstvo

Izvor: HotSport.rs, 09.Dec.2014, 00:06

Reprezentacija Srbije, poražena je u uvodnom meču EURO 2014 u Osijeku od selekcije Crne Gore 22:19 (10:8). Na konferenciji za medije, predstavnicima sedme obratili su se selektor Saša Bošković i levi bek Biljana Bendelier (bivša Filipović).. . – Za mene i naš tim je očekivano bila teška utakmica....

Nastavak na HotSport.rs...

Selektor rukometašica: Nismo mogli više sa povređenim igračicama!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Dec.2014

U utakmicama 2. kola D grupe evropskog prvenstva Srbija u sredu od 18 sati igra protiv Francuske, a Crna Gora se od 20.15 sastaje sa Slovačkom..Selektor srpskih rukometašica Saša Bošković rekao je posle poraza od Crne Gore  da nacionalni tim nije mogao da pruži više zbog brojnih povreda u sastavu...Srbija...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.