Rukometaši Voše na korak od titule, savladan i Novi Pazar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2019, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Voše na korak od titule, savladan i Novi Pazar

Rukometaši Vojvodine ostvarili su i sedmu pobedu u sedmoj utakmici plej ofa Superlige Srbije. Crveno beli su na svom terenu na Slanoj Bari slavio nad Novim Pazarom sa 35:26 i tako zadržali lidersku poziciju na tabeli. 

Najverovatnije jedna pobeda u preostale tri utakmice biće dovoljno za titulu, a dve sigurno. Prva prilika je već u sredu (15. maj) protiv Partizana u Beogradu.

Specijalni gost na ovoj utakmici bio je verni navijač Stojan, koji je dobio na poklon >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dres sa potpisima svih igrača. Stojan je utakmicu gledao sa terena, odmah do klupe sa igračima čime je dao značajnu podršku crveno-belima.

Rukometna porodica Vojvodine nastavlja nisku uspeha i u mlađim kategorijama. Generacija 2002. i 2004. potvrdila je primat sa novim titulama u Superligi Vojvodine, a očekuju se visoki plasmani i na završnom državnom prvenstvu. Omladinci su u poluvremenu utakmice izašli sa peharima, a pozdravljeni su od navijača jer oni su budućnost Vojvodine.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.