Siti odbranio titulu u Premijer ligi

Izvor: Beta, 12.Maj.2019, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti odbranio titulu u Premijer ligi

Fudbaleri Mančester sitija osvojili su danas titulu u Premijer ligi, pošto su u poslednjem kolu slavili protiv Brajtona u gostima sa 4:1. Siti je tako odbranio trofej i osvojio četvrtu titulu u Premijer ligi, a ukupno šestu u istoriji kluba. Ekipa Pepa Gvardiole je u poslednje kolo ušla s bodom prednosti u odnosu na Liverpul i za sigurno slavlje na kraju bila joj je potrebna pobeda.Na drugoj strani, Liverpul je na Enfildu jurio pobedu protiv Vulverhemptona i nadao se da će Brajton napraviti čudo. Ono što je bilo do njih, izabranici Jirgena Klopa su uradili. Pobedili su sa 2:0, ali to nije bilo dovoljno, pa će "crveni" nastaviti da čekaju prvu titulu u Premijer ligi. Na kraju, Siti sezonu završava sa 98 bodova, a Liverpul sa 97.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijer liga: Siti odbranio titulu pobedom u gostima

Izvor: Radio 021, 12.Maj.2019

Fudbaleri Mančester sitija osvojili su danas titulu u Premijer ligi, pošto su u poslednjem kolu slavili protiv Brajtona u gostima sa 4:1...Siti je tako odbranio trofej i osvojio četvrtu titulu u Premijer ligi, a ukupno šestu u istoriji kluba...Ekipa Pepa Gvardiole je u poslednje kolo ušla s bodom...

Nastavak na Radio 021...

GVARDIOLI PAO KAMEN SA SRCA: Najteže osvojena titula! Liverpul nas je gurao

Izvor: Kurir, 12.Maj.2019

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je titula koju je danas osvojio u Premijer ligi najteže osvojeni trofej u njegovoj karijeri.

Nastavak na Kurir...

MOĆNA PREMIJER LIGA: Engleski timovi OSVAJAJU duplu krunu u EVROPI

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2019, 00:06

Nacionalna titula ide najverovatnije u Mančester...Premijer liga je najjača u Evropi. Tako izgleda kada se pogledaju Liga šampiona i Liga Evrope. U finalima će igrati timovi iz Engleske, što znači da sigurno oba trofeja idu na Ostrvo...Za zvanje šampiona Evrope igraće Totenhem i Liverpul, dok...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.